Setmanari d'informació local - 138 anys

Ple de gom a gom per assistir al concert de Biel Majoral d'aquest dissabte

22255
Majoral actuarà aquest dissabte en el Teatre Principal de Palma. | Teatre Principal

Ple de gom a gom. Les entrades pel concert que celebra aquest dissabte Biel Majoral al Teatre Principal de Palma es troben a punt d'acabar-se. Si encara voleu assistir-hi feis via, el preu de les entrades és de 20 euros. La trobada començarà a les 20.00 h i serà la posada en escena de l'espectacle 'Biel Majoral, tota una història'.

D'ençà que el 1997 Biel Majoral va treure al carrer el seu primer disc, 'Vou veri vou' (anys abans havia col·laborat puntualment amb algun disc de Maria del Mar Bonet) la seva figura dins el món de la música popular mallorquina no ha fet més que créixer. Aquest creixement s'ha vist afavorit per l'aparició de dos discs més, 'Temps, temps, temps' (2002) i 'Cançons republicanes' (2009).

Ara el podrem tornar a veure a sobre d'un escenari en un concert molt especial, que comptarà amb il·lustres col·laboradors, com Miquel Brunet, Bartomeu Mestre, Antoni Artigues, Maria Rosselló i la Banda de Música d'Algaida. Un concert únic on repassarà bona part de la seva trajectòria vital i artística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.