Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló prepara la seva intervenció a l’ermita de Bellpuig a Artà

23885

L’artista felanitxer Miquel Barceló prepara a la seva teulera de Vilafranca la seva segona gran intervenció a Mallorca: l’ermita de Bellpuig, a Artà. 

Segons ha explicat IB3, Barceló està negociant amb el departament de Cultura del Consell per convertir l’ermita de Bellpuig en una obra monumental. «És una oportunitat per donar una nova vida a aquest espai històric», considera l’artista. Segons ha assenyalat, vol tornar a les obres monumentals amb fang. «És una ermita del repoblament del segle XIII, feia anys que estava abandonada, està buida», explica a l’ens públic.

L’ermita és un Bé d’Interès Cultural que és propietat pública del Consell des del 1999. Ara, Barceló vol convertir aquesta petita capella en una obra monumental. «M’agrada com un pont, una espècie d’acupuntura d’obres d’art de Mallorca, estaria bé aquest lloc… Està un poc perdut, però és un punt estratègic», assegura Barceló. Com a tècnica, «volia fer fresc i ceràmica, que són dues tècniques que al segle XIII ja es feien servir». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.