Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell se suma a la Setmana de la Mobilitat amb la celebració del Park(ing) Day

24203

El Park(ing) Day canviarà el proper divendres, 21 de setembre, la fisionomia de l’aparcament de la Llar de la Infància (carrer del General Riera, 113 de Palma). D’aquesta manera, el Consell de Mallorca es vol sumar a la iniciativa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que se celebra cada any en aquestes dates.

Entre les 12 h i les 14 h del dia 21 de setembre l’espai dedicat a l’aparcament serà per a activitats d’oci dirigides a la ciutadania en general. Tallers, activitats i un concert de la Sílvia Fluixà Band seran algunes de les propostes per donar color a l’aparcament del Consell durant un parell d’hores.

Amb aquesta iniciativa, que es realitza a nivell mundial, la ciutadania que hi participa presenta una ocupació alternativa de l’espai d’aparcament de la via pública, reinventant-lo com una zona on passa alguna cosa diferent del què acostumam a veure, per visualitzar que un espai públic és possible a la ciutat. El Consell de Mallorca col·labora així amb la Comunitat Europeai l’Ajuntament de Palma en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.