Setmanari d'informació local - 138 anys

Rodabarris, una activitat per a donar a conèixer els carrils bici de Palma

24451

L'Ajuntament de Palma ha organitzat l'activitat Rodabarris per al proper dissabte, la qual consisteix en la creació d'un itinerari pels carrils bici de cinc districtes de Palma amb la finalitat de «donar a conèixer la xarxa ciclista i potenciar el ciclisme urbà».

Segons ha informat Cort en un comunicat, aquesta activitat s'inclou dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, la ruta partirà de Plaça d'Espanya a les 10.30 hores i visitarà diferents punts de la ciutat.

Els participants tendran un passaport que hauran d'anar ensenyant cada vegada que arribin a les diferents taules de validació i, un cop hagi acabat el recorregut, es farà un sorteig entre els participants que hagin segellat tot el passaport. Se sortejaran una bicicleta plegable i dues targetes regal amb dos viatges d'anada i de tornada entre illes.

La inscripció per a participar en l'activitat es pot fer presencialment a Plaça d'Espanya, entre les 09.30 i les 10.30 hores de dissabte, o telemàticament a la web de Mobipalma fins divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.