Setmanari d'informació local - 138 anys

Ataquen amb ous i obliguen a despenjar l’estelada i la senyera a un veïnat de Palma

25127

Arran de la notícia que ha tret aquest mitjà sobre la publicació que ha fet una veïnada de Palma que es queixava que el seu pis ha patit un atac vandàlic amb llançament d'ous inclòs. Un altre veïnat, Marc V., que residia aleshores a Palma a prop del carrer Alfons el Magnànim, Marc V. ha explicat un altre atac que va rebre ell a la seva balconada. Fet que constata que no és la primera vegada que persones que pengen banderes mallorquines o catalanistes reben aquests tipus d’atacs.

La víctima, ha explicat a dBalears que el mateix dia que arribà al pis, comprà una estelada i la penjà al balcó. «Només tres dies després, ja m’havien llançat els ous». Aleshores, Marc, explica que penjà a la mateixa balconada dues senyeres i l’estelada. «Deu dies després la propietària em va dir que s’havien reunit els veïnats per parlar de les banderes que havia penjat i em demanà que com se’m passava pel cap tenir allò penjat, llavors m’obligaren a despenjar-les. Jo a contracor, vaig fer-li cas...».

El testimoni ha assenyalat que, després de tot, va procedir a penjar la bandera a l’altra banda de la casa, on només els veïnats de davant la veien.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.