Setmanari d'informació local - 138 anys

Anuncien la recuperació de la figura del Defensor dels Usuaris per a millorar l'atenció al pacient

26377

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha anunciat aquest dimecres al Consell de Salut de les Balears, principal òrgan de participació ciutadana en el sistema sanitari, que es recuperarà la figura del Defensor dels Usuaris de la sanitat, per millorar el nostre sistema de salut i l'atenció al pacient.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, Gómez, presidenta del Consell de Salut, ha destacat el valor d'aquest òrgan de participació, que es reuneix per sisena vegada en aquesta legislatura, en el qual es recullen les demandes i suggeriments de les entitats ciutadanes i en el qual, cada semestre, l'equip de govern ret comptes de la seva activitat.

S'han presentat els principals projectes previstos per la Conselleria i les línies de treball que marcaran l'activitat de cada direcció general al llarg de tot l'any.

En aquest sentit, la consellera ha destacat que l'any 2019 suposarà complir amb nous compromisos amb la ciutadania de les Illes, eliminant el copagament dels medicaments a pensionistes i jubilats, i garantint la gratuïtat dels pàrquings de tots els hospitals públics d'aquesta comunitat .

L'any 2019, entre altres mesures, es desenvoluparà l'estratègia social de promoció de la salut per part de la Direcció General de Salut Pública i Participació, i el decret de carrera investigadora per part de la Direcció General d'Acreditació, Docència i Recerca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.