Setmanari d'informació local - 138 anys

Inauguren una escultura sobre el poeta Josep Maria Llompart en el Rafal Vell

26445

El batle de Palma, Antoni Noguera, (juntament amb el regidor d'Infraestructures, Rodrigo A. Romero, el de Cultura, Llorenç Carrió i la de Participació Ciutadana, Eva Frade) ha inaugurat aquest divendres l'escultura sobre l'escriptor, poeta i activista cultural Josep Maria Llompart a la plaça d'es Rafal de Palma.

Segons han informat, ha suposat una inversió de 19.340 euros i es tracta d'un conjunt escultòric amb inscripcions en taulells en el paviment del sonet 'Mandràgora', on l'autor es descriu a si mateix.

Noguera ha apuntat que Palma és una ciutat que «vol tenir memòria» i, per aquest motiu, ha dit que «dediquen un espai a un dels seus millors escriptors». Així mateix, s'ha detallat que la iniciativa va ser de l'Associació de Veïnats del Rafal Vell (els qui també han assistit a l'acte d'inauguració) i varen guanyar els pressupostos participatius de 2017.

El president d'aquesta Associació, Abelardo Molero, ha aprofitat per explicar la història de la plaça i com els veïnats volien que «hi hagués algun petit detall» per recordar a Josep Maria Llompart, justament enguny que es compleixen 25 anys de la seva mort.

Romero, per la seva banda, ha destacat el treball de l'arquitecte municipal, Antoni Sbert, qui ha reordenat l'espai i ha detallat la importància del paviment en aquesta plaça.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.