Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva ofereix més de 150 cursos gratuïts per a millorar la qualificació professional de la ciutadania

27195

PalmaActiva, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma, aposta per la formació, tant en la seva modalitat presencial com en línia i semipresencial, com a vehicle per augmentar el capital social de la ciutat. Temàtiques com les noves tecnologies (17 cursos sobre competències digitals bàsiques i 29 cursos TIC avançats), les competències transversals (34 cursos) i per crear o gestionar empreses (37 cursos), els idiomes (17 cursos), els oficis i la seva especialització (10 cursos) i formació específica del sector nàutic (12 cursos) conformen aquesta oferta formativa, amb la qual es pretén cobrir les necessitats formatives de la població de Palma i millorar la seva posició davant del mercat laboral actual.

A més d’aquests cursos es té previst realitzar 3 programes mixtes de formació i ocupació (1 per a joves -SOIB Jove- i 2 per a majors de 30 anys -SOIB 30-) en col·laboració amb altres àrees i organismes municipals (EMT, IMI, Policia Local), així com dos programes de Formació DUAL per a joves (SOIB Dual sectors estratègics) en col·laboració amb empreses. Tots aquests programes combinen i alternen la formació en una especialitat formativa específica amb un contracte de feina en la modalitat de formació i aprenentatge i tenen una durada de 12 mesos.

Aquest any, com a novetat, «l’agència de desenvolupament local publica la previsió de calendarització anual de la totalitat de la seva oferta formativa, que es pot consultar al web de l’organisme», explica Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball.

La preinscripció a cada una de les accions formatives s’obrirà 6 setmanes abans al seu inici i es pot realitzar online mitjançant la web de PalmaActiva www.palmaactiva.com

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.