Setmanari d'informació local - 138 anys

Llucmajor millora les seves escoletes

L'Ajuntament ha invertit 70.000 euros en la millora d'aquestes infraestructures educatives

27415
Bel Maria Martí, coordinadora de Fada Morgana; Maria Barceló, regidora d'Educació; i Magdalena Puig, coordinadora d'escoletes municipals. Darrere, la porxada exterior amb les millores ben visibles. | Ajutament de Llucmajor

Millora pels infants. L'Ajuntament de Llucmajor ha destinat 70.000 euros en diferents millores de seguretat, aïllament i calefacció a les escoletes municipals. Aquesta inversió s'ha realitzat amb el romanent de tresoreria del consistori com a «inversió financerament sostenible».

Segons ha explicat aquest dissabte l'Ajuntament, s'ha aprofitat les festes de Nadal per a dur a terme unes «millores pendents» a l'escoleta municipal 'Fada Morgana'. La inversió ha estat de 50.000 euros, i amb els quals s'han canviat les portes de la zona interior i també les finestres dels exteriors, per tal de millorar els accessos i també l'aïllament tèrmic del centre d'educació de 0 a 3 anys.

Maria Barceló, regidora d'Educació, ha explicat que «les portes interiors s'han millorat per tal de garantir una major seguretat del tancament i amb el canvi de les exteriors, el centre queda més aïllat tèrmicament, amb la qual cosa milloram el benestar dels infants i la despesa econòmica». Així mateix, ha explicat que amb aquesta millora s'ha guanyat «un espai a l'entrada, ja que la porxada d'accés queda ben aïllada i integrada dins el que és el recinte del centre».

En aquest sentit, cal recordar que a l'estiu de 2017, es va dur a terme una millora integral de l'escoleta 'Fada Morgana'. Les obres comptaren amb un pressupost de 151.250 euros provinents d'una ajuda del departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.

D'altra banda, l'Ajuntament de la localitat també realitzarà una inversió de 20.000 euros en millores en els sistemes d'aire condicionat de l'escoleta Penya-segat de la urbanització de sa Torre. En aquest sentit, des del consistori han indicat que cal destacar que per passar aquest hivern «s'ha hagut de reforçar els radiadors que teníem amb nous aparells a causa de la impossibilitat de poder contractar amb temps i forma les millores que requeria el sistema de calefacció i aire condicionat d'aquest centre». «Si no hi ha res de nou, el mes que ve s'adjudicarà aquest contracte de millora», ha sentenciat Barceló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.