Setmanari d'informació local - 138 anys

Detengut un home de 65 anys per regentar un prostíbul a Pere Garau en «condicions infrahumanes»

27687

Agents de la Policia espanyola han detengut i han posat a disposició judicial aquest dimecres un home de 65 anys per regentar un prostíbul a la barriada de Pere Garau de Palma, les treballadores es trobaven en «condicions infrahumanes».

Segons ha informat la Policia espanyol, les dones no estaven donades d'alta a la seguretat social, algunes d'elles fins i tot es trobaven en situació irregular, altres havien vingut a Palma com a turistes.

El cost dels serveis oscil·lava entre els 50 euros per mitja hora i els 100 euros per l'hora. L'import lliurat pel client es desglossava en tants per cent, entre el 40 per cent i el 50 per cent se'l quedava el detengut. A això se sumava l'import abonat per les consumicions de begudes, que íntegrament se'l quedava aquest.

A l'habitatge hi havia nombrosos cartells amb ordres imperatives sobre prohibicions o advertències, indicant a les dones el que podien o no podien fer, com ara «les dones de 24 hores tenen un sol dia lliure a la setmana i 3 hores lliures al dia, la que no compleixi aquesta norma cobrarà el 50 per cent sense previ avís».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.