Setmanari d'informació local - 138 anys

Primers detalls sobre la 9a edició de l'Atlàntida Film Fest

29023

S'ha presentat a Palma la 9a edició de l'Atlàntida Film Fest, el festival de Filmin i el major certamen de cinema online d'Europa. Per quart any consecutiu Palma serà la seu física del festival mentre manté el seu espai online a Filmin.

A Palma, el Festival se celebrarà del primer de juliol al 7 de juliol mentre que a Filmin la programació es podrà veure des del primer de juliol fins a l'1 d'agost.

L'Atlàntida Film Fest se centra novament en Europa com a eix vertebrador de la seva programació, una programació que anirà desvetllant-se en les properes setmanes.

A la presentació, que va tenir lloc divendres passat al Museu Es Baluard, va intervenir el director del festival i cofundador de Filmin, Jaume Ripoll, qui va estar acompanyat per l'artista Nauzet Mayor, encarregat del disseny del cartell d'aquesta edició. Nauzet pren el relleu d'Ana Cabello, Albert Pinya i Miquel Barceló, responsables dels cartells d'edicions anteriors.

A més de descobrir el cartell, Jaume Ripoll va avançar part de la programació que es podrà veure a Palma enguany.

A Palma es podran veure els següents títols: ”Ciutat dels morts”, ”Els ulls no s’aturen de crèixer”, ”Letters to Paul Morrissey”, "Moonface, una dona en guerra”, ”Mamá”, ”Rambova”.

Les estrenes a nivell estatal i internacionals seran: “Brecht”, “Acid", “Quiero el Sol”, ”Ojos negros”, ”Staff only”.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.