Setmanari d'informació local - 138 anys

Se suspenen els trens entre la Intermodal i el Pont d'Inca Nou aquest cap de setmana

29109

Les obres de supressió del pas a nivell del Camí de Na Dolça, a Palma, situat entre les estacions de ferrocarril de Verge de Lluc i Pont d'Inca, requereixen interrompre el servei de tren entre l'estació Intermodal i l'estació de Pont d'Inca Nou durant aquest dissabte i diumenge, 6 i 7 d'abril.

Així ho ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat en un comunicat. Com a alternativa, el servei de tren entre les estacions de Palma i Pont d'Inca Nou en els dos sentits es realitzarà amb bus substitut, que funcionarà com una línia regular d'autobús urbà.

Només s'efectuaran aturades sota demanda a les parades establertes per a aquest servei especial i que es corresponen amb localitzacions molt properes a les estacions de tren existents entre l'estació Intermodal i Pont d'Inca Nou.

Els autobusos, pertanyents a la flota de l'EMT, en virtut de l'acord assolit entre les dues empreses, han d'efectuar la seva sortida o arribada a l'estació Intermodal des de les dàrsenes 18 i 19, mentre que a l'estació de Pont d'Inca Nou l'aturada estarà situada al costat de l'estació.

Totes les aturades entre aquestes dues estacions s'han situat en paral·lel al discórrer de la línia ferroviària, a l'altura de cada estació o molt a prop.

El servei de tren entre l'estació de Pont d'Inca Nou i la resta d'estacions funcionarà amb total normalitat. Igualment, la línia M1 de metro que circula entre l'estació Intermodal i la UIB, ho farà també amb total normalitat.

Segons ha informat la Conselleria, dilluns 8 d'abril es preveu que totes les línies funcionin amb absoluta normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.