Setmanari d'informació local - 138 anys

Riudavets (Més per Menorca) assegura que a Madrid «no el faran callar»

29125

El candidat al Senat de Més per Menorca, Eduard Riudavets, ha assenyalat aquest divendres que «a Madrid no el faran callar». «Vull ser la veu pròpia de Menorca, més ara quan les tendències polítiques de la dreta conservadora són les de recentralitzar», ha manifestat.

«La meva intenció és rompre amb la maledicció del senador menorquí evaporat que ha tengut sempre la nostra illa», ha subratllat Riudavets en clara al·lusió a la labor dels fins ara senadors menorquins de formacions estatals que, ha dit, «se sotmeten als interessos dels seus partits i no a l'interès de Menorca quan ocupen l'escó».

Presentat pel coordinador general de la formació menorquinista, Nel Martí, Riudavets ha assegurat que entén que Menorca «té molt treball per fer en la Cambra Alta». En relació a les prioritats que cal defensar al Senat, s'ha referit a la «infrafinançament» de les Balears, així com a la lluita per millorar la connectivitat aèria o l'impuls de la bonificació del transport marítim de mercaderies entre illes i la península.

«Un altre camp de batalla és la solució amb garanties del subministrament elèctric de l'illa», ha subratllat. Riudavets ha finalitzat la seva intervenció recordant que al Senat «s'ha de poder parlar del territori que representam i de la llengua, la cultura i la història».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.