Setmanari d'informació local - 138 anys

Xarxa presenta 'La vida i el foc' a Palma

Biel Majoral, Al-Mayurqa, Cesk Freixas i Joana Gomila són algunes de les veus que col·laboren en aquest nou disc

29159

Sa Possessió acollirà el pròxim 18 d'abril el nou disc de Xarxa La vida i el foc que integra deu cançons i un poema que reflexionen sobre «tornar de la mort, renéixer de les cendres i sentir el caliu davant la fredor d'una societat asfixiant, l'alegria col·lectiva davant l'angoixa i la soledat».

El grup mallorquí renova el seu compromís amb el rock i el mestissatge, però el disc evoluciona progressivament cap a sonoritats més mediterrànies i tradicionals. L?àlbum inclou una cançó coral, Junts, per donar suport al raper exiliat Valtònyc i denunciar la manca de llibertat d?expressió que es pateix a l'Estat espanyol, en la qual participen Cesk Freixas, Joana Gomila, Frida, Clara Fiol, Vers Endins i Escarràs. També incorpora La llum en la nit, un homenatge al músic i activista Toni Roig, mort el 2007, enregistrada juntament amb els seus companys d'Al-Mayurqa. Pau Franch, cantant del grup de moda OR, i el cantador Biel Majoral completen l'elenc d'artistes que han acompanyat Xarxa en la seva nova aventura discogràfica.

La vida i el foc (publicat pel segell discogràfic Runaway) es va enregistrar el passat desembre al País Valencià amb els productors Joan Marc Pérez i Sam Ferrer, involucrats en projectes de renom com Auxili, La Raíz, La Gossa Sorda o El Último Ke Zierre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.