Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort es compromet a fer una oferta pública per a adquirir les accions del Lluís Sitjar el 2020

29319

L'Ajuntament de Palma s'ha compromès a treure el 2020 una oferta pública per a adquirir les accions dels copropietaris del Lluís Sitjar que estiguin interessats a vendre-les. La proposta permetria incorporar els terrenys a la Falca Verda.

El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila, s'han reunit amb membres del RCD Mallorca per a traslladar-los l'oferta, a la qual es podran sumar els qui tenguin accions dels terrenys del camp.

En total, els terrenys estan dividits en 666 accions, de les quals el RCD Mallorca té 199, gairebé una tercera part. El RCD Mallorca ja ha manifestat que vendrà la seva part al consistori.

Des de Cort, han explicat que els tècnics municipals varen fer una valoració dels terrenys del Lluís Sitjar basada en un estudi de mercat. La conclusió va ser que el preu màxim que es pot pagar és de 9.725.729 euros, és a dir, 14.603 euros per acció.

La Fundació RCD Mallorca té 140 accions i el RCD Mallorca, 59, que són les que adquiriria l'Ajuntament per un import de 2.905.997 euros. La resta pertanyen a propietaris particulars. Cal recordar que actualment la parcel·la té un ús d'equipament esportiu privat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.