Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes celebra enguany la 21ena edició

29469

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes arriba un any més a Mallorca oferint espectacles de sala i carrer i activitats variades per a tot tipus de públic i arreu de la geografia de l’illa.

Alcúdia, Algaida, Andratx, Bunyola, Colònia de Sant Pere, Costitx, Inca, Llucmajor, Muro, Palma, Pollença, Porreres, sa Pobla, Ses Salines i Sineu conformen la xarxa de 15 municipis de l’illa que acolliran representacions de 16 espectacles que vendran d’Argentina, Eslovàquia, França, Rússia i l'Estat espanyol.

La imatge del cartell de l'edició d'enguany del Festival internacional de Teatre de Teresetes l'ha dissenyada l'artista mallorquina Isabel Mendoza, jove artista forjada a l’Escola Massana i l’Escola d’Art de Lleó en arts plàstiques, murals i vidrieres artístiques; qui ha traslladat a la imatge el seu personal tarannà de pensar en «punts de vista fantàstics i mons paral·lels existents».

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes és un esdeveniment pioner, que es caracteritza per ser l'únic de Mallorca en la seva especificitat, donant valor al gènere de les teresetes, objectes, ombres i arts associades. Cita ineludible cada més de maig, enguany es durà a terme del 14 al 19 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.