Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna a Palma ‘Més de 3 tenors’ amb el Mallorca Gay Men Chorus

29617

El proper divendres, 27 d’abril, tendrà lloc al Palau de Congressos de Palma un espectacle molt especial: 'Més de 3 tenors'.

Es repeteix el concert que va tenir lloc l’estiu passat al Castell de Bellver, i que va ser un èxit d'assistència. Aquest concert té un marcat caràcter social, amb la intenció de donar suport explícit i visibilitat al col·lectiu LGTBI.

Dins el 24è Festival de Música Clàssica d’Hivern, aquest concert està organitzat per Euroclàssics i compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, el Departament de Patrimoni, Cultura i Esports, l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Palau de Congressos de Palma i el Mallorca Gay Men Chorus.

Jose Manuel, Joan Gabriel Riera i Joan Laínez (els tres tenors) seran qui cantaran juntament amb el Mallorca Gay Men Chorus i Francesc Blanco al piano. També comptaran amb la presència del tenor convidat per a l’ocasió Roger Berenguer i la pianista convidada Maria Victòria Cortès.

'Més de 3 tenors' presenta un repertori inspirat en els temes que varen popularitzar, als anys 90, els tenors Carreras-Pavarotti-Domingo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.