Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera fa un balanç positiu del mandat «Tenim una Palma més social, ecologista i justa»

29643

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha considerat aquest dijous que l'equip de govern municipal de Cort «ha fet els deures» en matèria d'habitatge social amb «un full de ruta de més de quatre anys que mira cap al futur».

Així ho ha expressat en declaracions als mitjans preguntat per la valoració que faria del seu mandat i, sobre aquest tema, ha afegit que varen cedir els solars que tenien a l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), «que permetrà més de 400 habitatges nous a la ciutat», varen rehabilitar l'antiga presó i varen crear l'oficina contra els desnonaments, «ajudant a més de 180.000 famílies».

En termes generals, ha dit que fa un «balanç positiu» de la legislatura perquè, al seu judici, hi ha «una Palma molt més social, verda, ecologista, justa i creativa».

En primer lloc, ha apuntat que «s'han recuperat tots els drets perduts durant les retallades del PP» i ha destacat «la inversió en escoles públiques» i, d'altra banda, ha dit que «és més verda perquè s'ha superat l'especulació urbanística i s'ha plantat cara al projecte de ses Fontanelles, entre altres qüestions».

Pel que respecta a mobilitat, Noguera ha destacat que tenen «un projecte de ciutat sostenible per als pròxims 15 i 20 anys» amb nous autobusos, sobre els quals cal millorar les rutes i les freqüències.

A més, ha volgut destacar que Cort ha estat «la primera ciutat del món a prohibir el lloguer turístic en habitatges plurifamiliars» i la primera de l'Estat espanyol «en què hi hagi nous hotels en edificis residencials», per la qual cosa ha titllat la gestió de «valenta i decidida».

«Moltes vegades hem estat objecte de querelles perquè hem defensat l'interès general en contra dels qui volen suplantar la sobirania municipal pels seus propis interessos», ha asseverat Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.