Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB llança #TotÉsQuímica, una campanya per a acostar la Química a la societat

30803

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha llançat la campanya #TotÉsQuímica, amb l'objectiu d'acostar aquesta disciplina a la societat.

Segons ha indicat la Universitat, la campanya divulgativa s'organitza amb el suport del Govern, el Col·legi de Químics i l'Associació de Químics de Balears, dins de les activitats per a commemorar l'Any Internacional de la Taula periòdica dels Elements.

A partir d'aquest dijous, fins al 24 de juny, les marquesines dels autobusos de l'EMT de Palma exhibiran missatges per a donar a conèixer la importància de la Química en tots els àmbits de la vida humana, especialment quant a la salut, les energies renovables, la qualitat de vida, la sostenibilitat, l'alimentació, el medi ambient, les noves tecnologies, la moda, la cosmètica, la construcció sostenible, l'art, el transport o l'esport.

Els missatges van acompanyats amb les il·lustracions d'Aleix Pons i el disseny s'ha fet des de la secció de Comunicació Interna, Promoció i Imatge. Aquesta campanya s'estendrà també a les xarxes socials i es podrà seguir a través de l'etiqueta #TotÉsQuímica des dels perfils institucionals de la UIB.

Activitats fins el desembre
La UIB s'ha sumat a la commemoració de l'Any Internacional de la Taula periòdica dels Elements amb un programa d'activitats que es desplegarà fins al mes de desembre.

Després de les vacances d'estiu, la campanya es reprendrà amb dues conferències, una taula rodona, una exposició i diverses activitats al novembre en el marc de la Setmana de la Ciència i de la celebració del Dia de la Química.

A més, d'octubre a desembre es repartirà el joc de cartes 'GeniusUp! Edició especial de Química', que ha coordinat el doctor Francisco José Perales, cap de la Unitat de Gràfics i Visió per Ordinador de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.