Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE i Som Es Castell arriben a un acord que farà batlessa la socialista Joana Escandell

31021

El PSOE de es Castell i Som Es Castell han arribat aquest dijous a un acord que convertirà en batlessa del municipi a Joana Escandell (PSOE), tal com han informat ambdues formacions. Les dues formacions han signat un pacte de govern per a la pròxima legislatura a partir dels resultats electorals del passat 26 de maig, en els quals el PSOE va aconseguir quatre regidors i Som Es Castell tres.

Les negociacions de les últimes setmanes han servei a Joan Antoni Serra, de Som Es Castell, per a convertir-se en primer tinent de batle. L'agrupació d'electors s'encarregarà també les àrees d'Hisenda, Noves Tecnologies i Activitats Econòmiques, Medi Ambient. Per part seva, el PSOE gestionarà les àrees d'Urbanisme, Serveis Socials i Serveis Generals, Urbanitzacions, Mobilitat i Vies Públiques i Educació, Joventut, Festes i Turisme.

Entre els acords aconseguits per les dues formacions destaquen el reforç de l'àrea de Serveis Socials, equipaments en les casernes de la Plaça Esplanada, polítiques mediambientals, fomentar la participació ciutadana en tots els àmbits i planificar urbanísticament amb vista de futur.

«Volem destacar la nostra satisfacció per aquest acord que esperam que sigui fort i estable», han indicat des del PSOE i Som Es Castell, que han volgut posar l'accent en el fet que les negociacions «han estat en tot moment cordials».

«Amb aquest acord signat entre dues forces progressistes s'aconsegueix un pacte de govern fort, estable i que permet un canvi de rumb en les polítiques del municipi, governat durant les últimes legislatures pel PP i el PP», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.