Setmanari d'informació local - 138 anys

Demanen una nova Unitat Bàsica de Salut a Portocolom

32341

El PP de Felanitx reclama a l'equip de govern municipal l'obertura d'una nova Unitat Bàsica de Salut (UBS) a Portocolom, ja que, segons critiquen, «la que hi ha ha quedat obsoleta i en males condicions». «És urgent començar ja amb el projecte per a no retardar més la posada en marxa d'un servei imprescindible», asseguren.

La portaveu del Grup Municipal del PP, Catalina Soler, ha recalcat que «l'Ajuntament ha de cedir un solar al Govern per a la construcció del centre sanitari».

En aquest sentit, la conservadora ha dit que «el pacte felanitxer» ha tengut «quatre anys per a adonar-se de la precària situació» de la UBS «i no ha reaccionat; esperem que ho facin aquesta legislatura».

D'altra banda, el PP de Llubí ha alertat que el col·legi públic Duran Estrany quedarà sense el servei d'Auxiliars Tècnics Educatius «per les retallades anunciades pel Govern a causa del forat econòmic de 500 milions d'euros després d'haver gastat, la legislatura passada, més del que podia».

La portaveu del Grup Municipal del PP, Maria Ramis, ha dit que «es tracta d'un servei imprescindible que no pot retallar-se i que ha de posar-se en valor perquè en tots els centres educatius l'alumnat és divers i totes les diversitats han de ser ateses».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.