Setmanari d'informació local - 138 anys

Bartomeu Llinàs, nomenat president del Consell Social de la UIB

35545

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres el nomenament de Bartomeu Llinàs, com a president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha explicat que Llinàs compta amb «una àmplia trajectòria en el món educatiu» i ha detallat que al llarg de la seva carrera ha exercit diferents càrrecs en la Direcció Provincial d'Educació, en la Conselleria d'Educació i Cultura i en Presidència. També va ser conseller d'Educació i Cultura i inspector d'educació.

El Consell de Govern també ha aprovat els nous membres d'aquest consell. Així, a més de Llinàs, per part de la Conselleria es nomena a Mercè Borràs. Ignasi Palmer, Francesc Jesús Fiol i Mercedes Vacas han estat designats pel Parlament. Kathrine Susan Wenham ha estat designada pel Consell de Formentera; Ismael Pelegrí, pel Consell de Menorca i Joan Llobera, pel Consell de Mallorca.

Pel seu costat, Eva Cerdeiriña (CCOO) i Sebastián Lora (UGT) han estat designats per les organitzacions sindicals amb major nombre de representants en les últimes eleccions a les Balears. Gabriel Caldentey (*STEI) ha estat designat per l'organització sindical més representativa en l'àmbit de l'ensenyament. Carmen Planas (CAEB) ha estat designada per l'associació empresarial més representativa de les Balears.

Jordi Mora Vallbona ha estat designat per les organitzacions més representatives de les petites i mitjanes empreses de les Balears (Pimeb); Rubén Adrián Pastor, per les cambres oficials de comerç, indústria i navegació i Jaume Ribas Seguí (titular) i Francisca Niell Llabrés (suplent), per l'Ajuntament de Palma.

Consell econòmic i social

D'altra banda, el Consell de Govern ha nomenat a dos membres del Consell Econòmic i Social. Pau Antoni Montserrat ha estat nomenat membre titular en representació de les associacions de consumidors i Gustavo de Vicente substitueix a Marcos Cañabate com a suplent de les organitzacions empresarials més representatives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.