Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Deià diu que en set mesos «no s'ha atorgat cap llicència urbanística»

36145

L'Ajuntament de Deià ha respost a la petició de Terraferrida de suspendre les llicències, ja que sinó «es podria produir una allau de petició de llicències de construcció» i, en aquest sentit, han replicat que en els set primers mesos de legislatura no s'ha atorgat cap.

En aquest sentit, des del Consistori han sostengut que «no hi ha hagut, de moment, l'efecte anomenada ni l'allau que l'entitat tem». «En tot cas, si es produís, aquest equip municipal ja té preparada la resposta jurídica per a frenar-la, en tant que
la suspensió de llicències té tres mesos de retroactivitat», han afegit.

Així mateix, han dit que des del primer moment tenen prevista la suspensió de llicències, «que es durà a terme quan sigui convenient». En aquest punt, han avisat de s'ha de lligar a una modificació o revisió de la normativa urbanística i que la seva durada màxima és d'un any.

«Si en aquest any no s'aprovés una nova normativa urbanística, quedaria en vigència l'anterior i l'Ajuntament no tendria cap instrument al seu abast per a parar cap desenvolupament que desvirtués el planejament desitjat», argumentat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.