Setmanari d'informació local - 138 anys

Els embassaments de Cúber i el Gorg Blau es troben al 94% de la seva capacitat després de les pluges

36177

Les reserves d'aigua dels embassaments de Cúber i Gorg Blau estan al 94% de la seva capacitat després de les pluges del passat cap de setmana i aquest dimarts pel pas de la tempesta Glòria.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, la reserva conjunta de tots dos embassaments és del 94% de la seva capacitat en disposar de 11,2 hectòmetres cúbics (Hm³) d'aigua emmagatzemada. En aquest sentit, ha destacat que la reserva conjunta de Cúber i Gorg Blau ha pujat gairebé un 20% en una setmana, perquè dilluns passat es trobava al 75% de la seva capacitat. L'any passat en aquesta mateixa data la reserva era del 69,19%.

Per embassaments, el Consistori ha explicat que el del Gorg Blau es troba al 93,75% de la seva capacitat, després d'haver pujat més de tres metres en una setmana. Mentrestant, el de Cúber es troba al 94,41%, després d'una crescuda de 95 centímetres, des del passat dia 13 de gener.

Finalment, Cort ha indicat que les pluviometries acumulades d'aquesta finalitat de setmana han estat 285 litres per metre quadrat (l/m²) al Gorg Blau i 250 l/m² a Cúber. En aquest moment, es bomben 450 litres d'aigua per segon des dels embassaments per al subministrament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.