Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá torna a fer el ridícul i demostra que no sap quan va ser president del Govern

36207

José Ramón Bauzá ha tornat a fer el ridícul estrepitós a les xarxes socials. Aquesta vegada per intentar atacar el Govern de Francina Armengol amb el cas de prostitució de menors tutelats l'Administració.

«No vull ni imaginar-me a quin país m'hauria d'haver exiliat si això arriba a passar durant la meva presidència. Quin horror de drama, les vides arruïnades d'aquestes nines. I quant de silenci al voltant», així es va expressar l'expresident del PP aquest passat dimarts a través de Twitter.

El fet és que Bauzá va compartir amb la piulada un article d'opinió sobre l'explotació sexual de nines tutelades a Mallorca publicat a El Mundo on apareix un enllaç a una entrevista a la mare d'una de les víctimes. La 'ficada de pota' de Bauzá és que els fets que es narren a l'entrevista tengueren lloc durant la presidència de José Ramón Bauzá, concretament l'any 2012.

No sorprèn -tot i que sigui lamentable per part d'un president del Govern- que Bauzá no conegués fets com aquests. És sabut que la seva màxima preocupació, no era precisament la prostitució infantil. A Bauzá només el preocupava el seu projecte -kamikaze- de posar en marxa el retrocés de la llengua catalana a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.