Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell presenta el còmic 'Aurora Picornell: les bales no podran matar les idees'

37259

La sala de plens del Consell de Mallorca ha acollit aquest dijous la presentació de la biografia il·lustrada 'Aurora Picornell: les bales no podran matar les idees', un còmic amb guió de Nina Parrón basat en el llibre de David Ginard 'Aurora Picornell (1912- 1937). De la història al símbol' i il·lustracions de Beatriz Colom.

Segons ha informat la institució insular, es tracta d'un nou exemplar de la col·lecció de comics de la iniciativa del Consell 'Mallorca té nom de dona', que pretén recuperar i difondre la contribució de les dones a la societat mallorquina. «Aurora Picornell ja va començar el programa d'actes de la Diada de Mallorca i, ara, torna a protagonitzar el primer acte que hem organitzat des del Consell per a commemorar el Dia Internacional de la Dona», ha apuntat la presidenta Catalina Cladera durant la presentació.

En aquest sentit, ha dit que «no és casualitat». «Aurora Picornell representa l'esperit del 8M i de la societat que volem igualitària, feminista, integradora, progressista i que garanteixi els drets de totes les persones», ha conclòs. A l'inici de l'acte, s'ha fet un minut de silenci en memòria de Maria José Varela, qui va ser la primera directora insular d'Igualtat del Consell i una figura de referència en el moviment feminista de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.