Setmanari d'informació local - 138 anys

El Bisbat de Mallorca suspèn les celebracions litúrgiques a partir de dilluns

37523
El Bisbat de Mallorca ha assegurat que els fidels queden dispensats del precepte dominical. | dbalears/Arxiu

El Bisbat de Mallorca ha anunciat suspensió de celebracions litúrgiques per tal de contribuir a la protecció de la salut pública i davant la situació de crisi sanitària derivada del coronavirus.

Segons ha indicat el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, s'ha decidit suspendre les celebracions públiques de l'Eucaristia des de dilluns que ve, dia 16 de març, incloses les dominicals i altres celebracions sacramentals amb participació de fidels.

Sobre aquest tema, ha sol·licitat als fidels que «intensifiquin» la pregària i tractin de seguir les celebracions eucarístiques a través d'altres mitjans com la ràdio o la televisió.

Així mateix, en relació amb les exèquies, el bisbat de Mallorca ha afirmat que, en diàleg amb les famílies, se celebrin de forma «simplificada» i els funerals es posposin per a «més endavant».

Amb tot, el Bisbat de Mallorca ha assegurat que els fidels queden dispensats del precepte dominical i ha anunciat que les esglésies es mantindran obertes «en la mesura de les seves possibilitats» i s'assegurarà l'atenció pastoral «a qui així ho necessiti».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.