Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Campos denuncia «el caire autoritari» imposat per l'equip de govern envers l'oposició

L'executiva de MÉS per Campos ha denunciat «el caire autoritari» imposat per l'equip de govern de l'Ajuntament i la batlessa del municipi envers l'oposició. «Ja fa temps que denunciam la deriva autoritària en la comunicació de l'equip de govern cap als regidors de l'oposició, bàsicament de MÉS per Campos». En aquest sentit, la formació ecosobiranista ha criticat que «fins i tot la portaveu ha hagut d'escoltar enmig del carrer com la batlessa li recrimina la forma de fer oposició».

Però assenyalen que en el darrer Ple, les formes varen arribar «al límit». «No varen voler respondre a algunes de les preguntes del nostre Grup Municipal, ni tan sols les varen voler llegir, amb una falta de respecte cap al Reglament». També lamenten que tampoc els varen deixar fer contra-preguntes «a les poques que ens responien».

«I tenint present la situació de crisi econòmica que vivim i viurem es varen negar a acceptar la urgència d'una moció que contenia 23 propostes per lluitar contra la crisi al nostre poble. No la varen admetre, ni per discutir-la».

Segons la formació, es «neguen» a gravar els plens i els fan a les 8 del matí «malgrat la quantitat de vegades que s'ha demanat el canvi d'horari». Consideren, que ho fan així «perquè no hi vagi ningú». «També varen votar en contra d'una Comissió de seguiment de la crisi on volíem que hi fossin representades totes les associacions, gremis, indústria i comerç». Per tot això, la formació municipal ha lamentat que la pluralitat a Campos sigui «una quimera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.