Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi vol que es creï la figura de «policia de suport» per a «pal·liar la manca d’efectius als municipis»

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha reclamat aquest dilluns «més mitjans i efectius a les zones confinades per a garantir la quarantena». La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, ha afirmat que els problemes de seguretat de les Balears «s'agreugen amb la crisi de la Covid i, davant la falta de control, reclamem més mitjans i efectius». Segons Pons, «patim greus problemes estructurals de seguretat».

Pons també ha explicat que la formació ha presentat una iniciativa parlamentària «perquè es creï la figura del policia de suport per a pal·liar la manca d’efectius de policia local que poden tenir els municipis». Segons Pons, «s’hauria de crear un borsí al qual els ajuntaments puguin accedir per a completar les seves plantilles i cobrir les seves necessitats i signar els convenis pertinents amb els ajuntaments perquè aquesta realitat sigui possible». «Un cost que hauria d’assumir tot o una part el Govern de les Illes Balears», ha matisat.

La portaveu de la formació també ha explicat que «aquest suport passaria a formar part de manera indefinida de la plantilla de la policia local del municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.