Setmanari d'informació local - 138 anys

El tren, el metro i els busos llançadora seran gratuïts aquest dimarts amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes

El tren, el metro i els busos llançadora seran gratuïts aquest dimarts amb motiu del Dia Europeu sense cotxes, una jornada emmarcada dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Segons ha informat aquest dilluns la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, El Dia Europeu sense cotxes se celebra enguany sota el lema 'Zero emissions per a tots' i amb el vianant com a protagonista.

Així, ha explicat, s'ha pretès, no sols ajudar a conscienciar a la Societat sobre que el vianant és qui té la màxima prioritat en l'espai públic, sinó també reivindicar un model de ciutat, en la qual, cada vegada més, els qui van a peu recuperin més espai i que aquest sigui més amable, més verd, més segur i més accessible.

Per aquest motiu, ha destacat, per a animar a la ciutadania al fet que deixi el cotxe i es mogui en transport públic, aquest 22 de setembre el tren, el metre i els busos llançadora seran gratuïts durant tot el dia.

Les línies llançadora gratuïtes seran, ha conclòs, L301 Pòrtol- Estació de Marratxí, L320 Alaró-Estació Consell Alaró, L330-L332 Lluc-Inca, L333 Campanet-Estació Inca, L403 Ariany-Estació Sineu, L406 Sant Joan-Estació Sineu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.