Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Campos critica el «tracte» de la batlessa del municipi envers la seva regidora

MÉS per Campos ha denunciat aquest dijous que la batlessa del municipi, Francisca Porquer, ha atacat la regidora, Anabel Riveras, de manera personal. Segons han informat, en aquest moment, Riveras ha abandonat el Ple «com a acte de dignitat». «Fa mesos que pateix un tracte agressiu i innecessari per part de la batlessa», expliquen des de la formació.

En aquest sentit, han recordat que els regidors representen als ciutadans que els han votat i quan el grup municipal fa una pregunta o presenta una moció «no ho fan a títol personal, sinó en representació dels seus votants».

El fet, segons han explicat, és que en una de les preguntes presentades al Ple sobre el «desert cultural» que hi ha hagut al poble els darrers mesos, la batlessa llegia la pregunta i responia alhora i ha «menystingut» amb valoracions personals la no assistència de la regidora de MÉS en un acte de l'AECC a l'Església de Campos.

Per això, han criticat «les formes i actuacions» de la batlessa del municipi envers la regidora de MÉS, i han exigit una disculpa per part seva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.