Setmanari d'informació local - 138 anys

Les imatges més impressionants i colpidores dels incendis a s'Albufera

Els dos focs que cremen des de divendres a s'Albufera d'Alcúdia, continuen actius aquesta jornada. Dels dos, el que crema en el camí de s'Amarador és el que més preocupa, donada la seva proximitat al Parc Natural.

La Conselleria de Medi Ambient ha ofert una primera estimació de l'àrea que podria haver-se vist afectada per les flames en s'Albufera d'Alcúdia, apuntant al fet que ascendiria a 280 hectàrees i hauria arribat a la zona del Parc Natural.
No obstant això, han matisat, «és una primera estimació realitzada anit sobre pla. No serà fins que el foc estigui controlat quan se sàpiga amb exactitud l'àrea afectada pel foc».

Causes

També, des de Medi Ambient han apuntat que, ateses les primeres investigacions, es creu que darrera d'aquest foc es trobarà la causa humana.
Per la seva part des del 112 han donat a conèixer un primer balanç dels danys que ha causat l'incendi forestal de s'Amarador. El foc s'ha saldat, fins a aquest moment, amb un total de tres habitatges que han resultat calcinats i dues cases amb danys a l'exterior.

Imatges

Les xarxes virtuals s'han omplit de fotografies i vídeos que mostren la devastació provocada pels incendis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.