Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi votarà en contra de les mesures de reactivació econòmica perquè «no prioritzen els interessos de les Balears»

El Pi – Proposta per les Illes Balears s’ha mostrat en contra de les mesures de reactivació econòmica que aquest dimarts aprovarà el Parlament perquè «anteposa els interessos partidistes per damunt de les necessitats de les Balears». La formació ha deixat clar que «tot i que en un principi vam donar suport a aquesta proposta ara hem vist que durant la tramitació parlamentària s’ha anat en contra d’algunes propostes i que s’ha desvirtuat la petició de ser més eficients i eficaços».

La formació ha comentat que «és francament decebedor el que ha passat i que s’han desvirtuat les mesures que proposaven en relació a la declaració responsable, la modernització turística i el canvi d’ús d’establiments hotelers obsolets». En aquest sentit, el president de la formació, Antoni Amengual, ha comentat que «els socis del govern socialista posen pals a les rodes i no prenen mesures adients per reactivar l'economia, anteposen els interessos partidistes a les necessitats de la societat balear».

Segons Amengual, «amb una economia completament enfonsada amb una caiguda del 40% del PIB, calen actuacions valentes i decidides per donar impuls, no ha de tremolar el pols i tornar endarrere actuacions que eren ben vistes pels sectors econòmics, només pel fet de quedar bé amb els que donen suport al Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.