Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem: «Espanya és molt més que Madrid o Catalunya i no és just que les Balears paguin els plats trencats»

El portaveu del Grup Parlamentari d'Unides Podem, Alejandro López, ha considerat que «no és just» que les Balears i la resta de Comunitats Autònomes «paguin els plats trencats de la mala gestió» de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Així s'ha expressat López en referència al principi d'acord assolit entre la Comunitat de Madrid i el Govern espanyol perquè als municipis amb més de 100.000 habitants s'estableixi un criteri homogeni a l'hora d'aplicar restriccions contra la Covid-19.

«Volem deixar molt clar que la pèssima gestió d'Ayuso i Madrid està afectant la resta de Comunitats Autònomes i l'entenem com una cosa gravíssim», ha indicat el diputat.

En aquest sentit, López ha expressat que «Espanya és molt més que el que passa a Madrid o Catalunya» i ha assenyalat que «aquest tipus de situacions només augmenten el cansament dels ciutadans de la resta de territoris».

«Aquí a les Balears tenim un dèficit històric d'inversió estatal. Per a nosaltres el prioritari és que atenguin les necessitats dels nostres ciutadans i no tant les disputes polítiques de Madrid i Catalunya», ha criticat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.