Setmanari d'informació local - 138 anys

'Som Divendres' d'Ona Mediterrània celebra el seu 100è programa de manera solidària

El programa d'humor 'Som Divendres' d'Ona Mediterrània celebra el pròxim 18 de desembre el 100è programa i ho celebra de manera solidària.

«Aquest programa 100 volem que sigui especial i no només perquè sigui just abans de les vacances de Nadal. Sabem que, a causa de la crisi sanitària que ha derivat una crisi econòmica severa, molta gent viu en el llindar de la pobresa i, per això, volem aprofitar aquesta fita rodona, per intentar ajudar d'alguna manera», explica Luis García, el conductor del programa.

Segons ha explicat, el programa col·labora amb 'Mallorca Sense Fam' en la seva tasca de recollir elements de primera necessitat per poder repartir entre les persones que més ho necessiten. Es tracta de recollir productes de primera necessitat com ara alimentació infantil (potets de fruites i verdures, cereals, llet de continuació, etc), productes de neteja i higiene personal; i aliments envasats i de llarga caducitat (arròs, llegum, oli, etc). L'aportació es pot realitzar a la seu d'Ona Mediterrània (C/ Sant Alonso 24 de Palma).

García explica que el 100è programa és d'una fita que al principi «no esperàvem assolir de cap manera». «Són moltes hores inaugurant el cap de setmana, parlant de sèries, de pel·lícules, de música, de cerveses i mojitos, d'esport, de cuina, de moda i de tot allò que fem quan tenim temps lliure».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.