Setmanari d'informació local - 138 anys

Bàsquet. El darrer partit de lliga del SJM com a locals serà avui, a les 19 hores al Palma Arena, front el San José

 Finalment no ha estat possible poder disputar el darrer enfrontament de la lliga 2008/09 al pavelló de Son Angelats, ja que per problemes causats per la pluja, la pista no es troba en condicions de jugar-hi. L’equip de la Vall no ha pogut entrenar a la pista sollerica durant la setmana, i ha hagut de cercat algunes alternatives, però mentre, l’equip del Sóller Joventut Mariana s’ha quedat alguns dies sense entrenament, i això no facilitarà gaire la tasca a dur a terme avui horabaixa.

Segons Jordi Méndez, “el Feve San José és tan feroç com sembla”. I dit això, per avui horabaixa s’espera un matx molt intens, en el qual hi han en joc moltes coses, com per exemple la possibilitat de disputar els play-off pel títol.

De qualsevol manera, l’equip lleonès és el que en aquests moments està més en forma de la lliga, i compta amb una plantilla molt àmplia i sòlida. Té molta profunditat de banqueta. El Feve San José compta amb les aportacions de tres pivot olímpiques com Maria Revuelto, Cindi Lima i Lucila Pascua, i també l’espectacular aportació d’Eshaya Murphy, que és l’MVP de la lliga i que completa un equip que no té res a envejar a cap dels que componen la lliga d’enguany, amb un total de 10 jugadores que proporcionen a M.Ángel Estrada una gran profunditat de banqueta.

El San José enguany ha arribat a la fase final de la FIBA Cup, mostrant les seves credencials i fent un bon paper. Aquest equip tingué un inici de lliga regular una mica estrany, però es realitzaren alguns canvis a la seva plantilla i s’aconseguiren ficar a la Copa de la Reina.A la segona volta de la lliga s’han destapat com un equip mal d’aturar i al qual no és gens fàcil enfrontar-se.

Tal vegada aquest sia el pitjor rival per intentar vèncer i assolir encara la quarta plaça. El Sóller Joventut Mariana a aquests moments ja té la classificació per a disputar els play-off per anar a Europa.

Descomptes a l’entrada

El Joventut Mariana havia decidit que per l’estrena de pavelló els socis entrarien gratuïtament, fins i tot amb el carnet de bàsquet base, i que l’entrada per la resta d’aficionats seria de 5 euros, i això es mantindrà al Palma Arena.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.