Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern sols confirma la mort per COVID de 6 residents de Bell Entorn des del primer ingressat

Les dades de residents de Bell Entorn hospitalitzats que han mort per COVID-19 proporcionades aquest matí per la Conselleria de Salut, sols reconeixen oficialment 6 finats per aquesta causa des que es produïren els primers ingressos. Segons la Conselleria aquest dimarts matí hi hi ha 82 residents de Bell Entorn positius actius de COVID, 48 d’ells hospitalitzats però sols reconeix la mort de 6 persones, dues menys que les comunicades per la residència també aquest matí a través de l’Ajuntament.

Es tracta d’una discrepància en la informació disponible que no concorda amb el fet que la residència estigui intervinguda pel Govern. Segons Carlos Darder, regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sóller, “la direcció del centre ens proporciona aquesta informació per deferència ja que no ens arriba del Govern”. Precisament aquest dilluns el batle, Carlos Simarro, s’ha entrevistat telefònicament amb un responsable de l’IMAS per expresar el seu malestar per la manca d’informació a l’Ajuntament en un tema que causa tanta preocupació.

Per altra banda les dades del Govern també confirmen que, a més dels residents, al dia d’avui hi ha 34 treballadors positius actius mentre que un d’ells ja està curat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.