Setmanari d'informació local - 138 anys

El director general de la residència: " Ens hem estructurat en base als protocols que ens ha marcat Salut"

En breu notificaran la resta de les proves PCR que s’ha practicat tant al personal com a la resta de residents, pel que s’espera que aquesta setmana el nombre d’altes augmenti

El director general de la residència Bell Entorn declarà ahir a aquest setmanari que des que s’ha intervengut el centre geriàtric s'han estructurat "en base als protocols que ens ha marcat Salut", ja que l’empresa tenia un pla de contingència pre-Covid aprovat per la mateixa Conselleria però "evidentment no contemplava un contagi massiu", afegí.


La direcció assegura que després de tres setmanes d’iniciar-se el brot han incrementat la plantilla amb més personal professional del que demanava la Conselleria en aquests casos, superant les ràtios establertes per llei. A més, han reforçat l’atenció telefònica per contactar amb els familiars i monitoritzat l’evolució dels residents, tenint a tres persones realitzant aquestes funcions. "Tant els treballadors com l’equip de direcció estam patint, perquè són moments molt durs, però intentam seguir concentrats amb la nostra feina", assegura, ja que treballen amb un col·lectiu vulnerable i que necessita molta atenció.

També ha informat que aquesta setmana es feren les terceres PCR als residents que havien estat negatius, considerant-se contactes estrets dels que foren positius. En breu notificaran la resta de les proves PCR que s’ha practicat tant al personal com a la resta de residents, pel que s’espera que aquesta setmana el nombre d’altes augmenti. Cal recordar que a la residència tan sols hi restes els majors asimptomàtics i no contagiats.

(Trobareu l'article sencer amb totes les claus sobre el brot de la residència a l'edició en paper d'avui)

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.