Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Informadors Covid remarquen que no van a domicilis particulars

Els informadors covid es passejaran per Sóller, Deià i Fornalutx durant els pròxims sis mesos i aniran als establiments oberts, a les aturades de transport públic i espais públic oberts. Davant possibles confusions, els informadors han explicat que ells no acudeixen als domicilis particulars. A més, han remarcat que per diferenciar-se de possibles estafadors van identificats amb un guardapits de color vermell que posa Info Covid i duen una mascareta negra amb el logotip del Govern.

La Policia Local ha advertit per les xarxes que hi ha persones que van als domicilis fent-se passar per informadors covid amb "intencions no correctes" i que per tant, és important anar alerta.

En una reunió mantinguda avui matí a l'Ajuntament, els informadors Covid han anunciat que seran tres les persones encarregades d'informar a la població de Sóller, Deià i Fornalutx de les mesures per prevenir contagis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria Antonia Colom, fa mes de 3 anys

Seria convenient que passassin per Sa Taberneta i explicassin als clients i propietari el que vol dir”cafe per endur” que a n’es meu entendre no significa que el te beguis a defora del local en companyia de 10 persones mes. Hem trobat a faltar que les autoritats facin controls aquest darrer mes

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente