Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença el curs escolar encara amb restriccions

A partir del dia 10 de setembre s’inicia l’activitat acadèmica a Sóller marcada per mantenir els grups bimbolla, l’ús de les mascaretes i el retorn la presencialitat a les aules

El claustre de professors del col·legi Sant Vicenç de Paül organitza el curs. | Isa Medina

A una setmana de començar el curs escolar, els centres educatius posen a punt les instal·lacions i s’adapten a la normativa dictada per la Conselleria d’Educació per fer front a la Covid-19. A partir de dia 1 de setembre, els mestres i professors s’han concentrat a les escoles de Sóller per preparar el proper curs, encara marcat per la pandèmia. Tot i que els directors remarquen que les directrius es fitxaren al mes de juliol i a l’espera de com evoluciona la pandèmia d’aquí a dia 10 de setembre, hi ha algunes modificacions puntuals respecte de l’any passat.


Per tant, pel que fa a infantil i primària es mantenen els grups de convivència estable o grups bimbolla però en aquest curs els alumnes d’aquests cicles es podran relacionar entre ells i compartir el material de l’aula. Quant a secundària (ESO), la distància de separació s’ha reduït a 1,20 metres i no 1,50 de l’any anterior, «això suposa que tornen les ràtios (alumnes/aula) a la normalitat i ens ha permès eliminar la semipresencialitat, que ha quedat demostrat que no funciona per aquestes edats», explica el director de Sant Vicenç de Paül, Jaume Alcover.


Alcover comenta també que per aquest curs continuaran amb les sortides que el centre organitzà l’any passat, «i segurament podrem programar alguna acampada, perquè la Conselleria ja ho ha autoritzat».

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.