Setmanari d'informació local - 138 anys

Els residents tornen a gaudir de les activitats grupals

El geriàtric solleric ha flexibilitzat les restriccions a l’interior del centre, però manté els protocols quant a les relacions exteriors

La residència ofereix taller de manualitats pels seus residents.

Retorn a la normalitat a mitges pels usuaris de la residència Fontsana Sóller que ha flexibilitzat les restriccions interiors, però continua cribrant les relacions amb l’exterior. La pandèmia ha afectat especialment a aquest col·lectiu que representa un 13% de les defuncions per Covid i amb el qual el Govern ha estat especialment protector. De fet, a dia d’avui el geriàtric solleric manté gairebé tots els protocols que s’establiren a l’inici de la pandèmia com la creació de grups bombolla, la sol·licitud de cita prèvia per visitar als residents, el cribratge setmanal o l’ús de mascaretes per part de tots els empleats, entre altres. La directora de la residència Fontsana Sóller, Eugenia Chaves, considera que és «absolutament necessari continuar actuant amb cautela», ja que «els residents pertanyen al sector més vulnerable de la població i, per tant, és necessari i important continuar protegint-los al màxim», afegeix la directora.


Gairebé tots els usuaris de Fontsana han rebut la vacuna contra la Covid-19. La primera i la segona dosi se’ls subministrà al mes de gener i aquest mes d’octubre, concretament dia 1, arribà al geriàtric la tercera tanda del vaccí. Un total de 140 residents reberen aquesta dosi de reforç després que el passat dia 16 de setembre la Comissió de Salut l’aprovés amb l’objectiu d’augmentar la protecció de les persones majors enfront del coronavirus. Una de les residents, Catalina Clavijo, assegura que està «molt contenta» d’haver-se vacunat, perquè ara se sent més protegida.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.