Setmanari d'informació local - 138 anys

Més denuncia el «bloqueig del pacte» davant la construcció d’un centre de dia públic a Sóller

47433
SOLLER . SERVICIOS SOCIALES. La Plataforma aconsegueix 86 noves firmes per un Centre de Dia públic | I.C.

Continuen les queixes dels partits de l’oposició pel «bloqueig de l’equip de govern» davant la construcció d’un centre de dia públic a Sóller. En aquesta ocasió, són els membres de Més qui lamenten que altres municipis, com per exemple Porreres, que inicià els tràmits per la construcció d’un centre diürn en el mateix moment que Sóller comencin ara les obres, mentre que a la Vall encara no s’hagi decidit ni la ubicació definitiva. La portaveu del partit, Laura Celià, considera que «és una vergonya que a Sóller continuem sense un centre de dia públic per mor del bloqueig del pacte PP-Aguiló-Pi».

Cal recordar que la construcció del centre diürn de gestió privada i ubicat a la residència que havia de començar el passat mes de setembre s’ha ajornat fins a l’agost del 2022. El fet és que s’ha d’esperar que finalitzi el contracte de lloguer amb l’escoleta infantil ubicada als baixos de l’edifici per poder iniciar les obres que acabaran a finals de l’any 2023 o a principis de l’any 2024.

Amb aquesta notícia que s’anunciava el passat 15 d’octubre Sóller hagué de renunciar al projecte de centre de dia més imminent que contemplava la Vila. El regidor de Serveis Socials, Carlos Darder, contempla diverses ubicacions alternatives com són la casa de les monges del carrer de la Romaguera a Sóller o el Casal de Colònies del carrer de l’Església al Port. Segons ha informat Darder «encara estam esperant la resposta dels propietaris per veure si tiram endavant el projecte».

A banda d’això, el PP també votà a favor de la moció de Més que instava a l’Ajuntament a rescatar el conveni amb el Govern per la construcció del centre de dia públic a l’Escorxador. Darder explicà que donen suport a aquest projecte «sempre que l’obra sigui finançada pel Govern» en el ple ordinari del mes d’octubre en què tots els partits menys el Pi que s’abstengué, hi votaren a favor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.