Setmanari d'informació local - 139 anys

MÉS per Menorca reconeix que la coalició amb Podem no va funcionar

M.C.

L'Assemblea de MÉS per Menorca, celebrada el passat dissabte en el Mercadal, va valorar com a «dolents» els resultats de les darreres eleccions, sobretot pel que fa al Senat. Quant al Congrés, consideren que el fet de no haver-se presentat i donat llibertat de vot als seus adherits «va crear confusió i desorientació».

Balears » Balears #26J

Illes Balears: Qui és qui al Congrés i al Senat?

A continuació es recullen els perfils dels diputats i senadors que representaran les Balears a les cambres espanyoles: en concret, tres diputats del Partit Popular; dos diputats de les llistes d'Units Podem Més; dos del Partit Socialista i un de Ciudadanos. D'altra banda, quatre senadors del Partit Popular i una senadora de Podemos representaran a les Balears al Senat.

Balears » Balears #26J

La direcció estatal del PP imposa Teresa Palmer

El passat mes de novembre, el 'Comitè Electoral Nacional' del PP va designar l'exbatle de Palma, Mateo Isern, com a 'número u' per als comicis de desembre però la passada setmana va anunciar la seva renúncia a liderar de nou la llista al·legant "motius personals".

Balears » Balears #26JMésPodemaliança electoral

MÉS rebutja la proposta inicial de Podem però aprova «continuar negociant» una aliança electoral d’esquerres

L’Assemblea de MÉS celebrada aquest dissabte, a la qual han participat més de 180 persones, ha aprovat per ampla majoria (un 93% dels vots) la resolució que insta l’Executiva a continuar negociant «una aliança electoral ampla, d’esquerres i pel dret de decidir», tot rebutjant la darrera proposta de Podem que pretenia relegar MÉS al quart lloc de la candidatura al Congrés.