Setmanari d'informació local - 138 anys
Balears » Balears #Armengol#RSC

Aremengol: «Necessitam treballar junts Govern-Empreses-Societat Civil per garantir una bona Responsabilitat Social Corporativa»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit avui a la constitució del Consell de Responsabilitat Social Corporativa de les Illes Balears, un òrgan consultiu que crea la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb la participació d’institucions i entitats representatives de les Illes Balears en matèria d’RSC.
Balears » Balears #Armengol#RSC

Armengol: «Necessitam treballar junts Govern-Empreses-Societat Civil per garantir una bona Responsabilitat Social Corporativa»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit avui a la constitució del Consell de Responsabilitat Social Corporativa de les Illes Balears, un òrgan consultiu que crea la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb la participació d’institucions i entitats representatives de les Illes Balears en matèria d’RSC.

La Llei de Normalització Lingüística torna a unir la societat illenca

Una tornada a la unitat. Aquest divendres s’ha celebrat a l’Aljub del Baluard l’acte institucional per commemorar els 30 anys de la Llei de Normalització Lingüística. La trobada, que ha comptat amb la participació de representats de tots els grups parlamentaris, ha estat una mostra de la recuperació progressiva del consens que la va fer possible.

Balears » Balears ArmengolFLAHisendaMontoro

Armengol: «El Govern espanyol vol asfixiar les Comunitats Autònomes»

E.P / dBalears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha considerat que les Balears estaven «sotmeses a un xantatge per part del Ministeri d'Hisenda, que significava retallades en un pressupost que ha estat aprovat per un Parlament amb un suport democràtic, molt més alt del que pot tenir un Govern en funcions que decideix ofegar a les CCAA».

Balears » Balears ArmengolMontoro

Armengol sobre les exigències de Montoro: «Batallaré els drets dels ciutadans governi qui governi»

E.P / dBalears

La líder de l'Executiu balear ha lamentat que el Govern central sigui «insensible a la realitat d'aquesta comunitat», en resposta al fet que el Ministeri hagi congelat el pagament a les Balears de 257 milions d'euros. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, compareixerà aquest dijous per informar sobre les mesures aplicables a les Comunitats Autònomes.

Armengol: «És molt necessari que hi hagi un govern de canvi a Espanya»

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal. En aquest sentit, la secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha assegurat que «és molt necessari, especialment per a la ciutadania de les Illes Balears, que hi hagi un govern de canvi a Espanya sensible a les necessitats de la gent de més i millor democràcia i de retorn de drets».

Armengol demanarà a Espanya condonar el deute de les Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat, durant el seu discurs institucional per el Dia de les Balears, que «molt aviat» tancaran el primer acord per desenvolupar un pacte social i polític per l'educació i ha incidit que, a causa dels incompliments del Govern espanyol demanaran «la condonació de part del deute» per així poder millorar el finançament.

Balears » Balears #AcordspelCanviArmengol

Armengol reconeix que el Govern «ha d'accelerar algunes polítiques»

La líder del PSIB i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reconegut aquest dilluns en la seva valoració dels primers sis mesos de legislatura que és «conscient» que han d'accelerar «algunes polítiques» al costat dels diputats que donen suport a l'Executiu» i que això «ja ha començat» amb el desenvolupament de l'impost de turisme sostenible i l'aprovació del decret llei d'ordenació territorial.
Balears » Balears #Armengol#PSIBArmengolPSIBPSOEcomitè federal

Armengol participa en el Comitè Federal del PSOE

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal en el qual ha participat una delegació de Balears encapçalada per Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha servit per posar a punt el partit de cara a la campanya electoral de les eleccions generals que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats socials de la ciutadania i entre els diferents territoris, com bé sabem i hem patit a Balears».

Armengol agraeix l'esforç a la comunitat educativa durant la presa de posessió

M.C.

Francina Armengol ha fet un discurs emotiu durant la presa de posessió davant més de 400 persones convidades a la cerimònia, entre els quals hi havia també el ministre espanyol de justícia –al qual li ha demanat que retiri el projecte de finançament especial per a Balears que va impulsar a darrer moment José Ramón Bauzá.