Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys
Balears » Balears #CursosAdultsPalmaPalmacursos

Més de 1800 alumnes podran participar als cursos per a adults de l’Ajuntament

|

El Servei d’Educació de Persones Adultes que depèn de la Regidoria d’Educació i Esports ha presentat avui l’oferta de cursos per a adults per al 2015-2016. En total, s’ofereixen 82 cursos per a 1.806 majors de 16 anys que van des de llengües fins a noves tecnologies. En relació a l’any passat, s’incrementa en quatre el número de matèries (el 2014-25 foren 78) i en gairebé cent alumnes més (1.710 de 2014-25). El període d’inscripció s’obre avui i finalitza el 21 de setembre per als cursos de llengües i el 25 de setembre per a la resta.

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma demana la retirada immediata del monument de sa Feixina

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma, demana a l’Ajuntament que compleixi el punt 16 dels acords de l’equip de govern subscrits pels partits polítics (PSOE-MES-Som Palma), on és preveu el desmuntatge i la retirada del monument del parc de sa Feixina i que l'ubiqui al museu militar de Sant Carles «al més aviat possible».

Palma se suma aquest dimarts al Dia sense Cotxes

|

Palma se suma demà dimarts 22 de setembre al Dia Europeu sense Cotxes dins de la Setmana de la Mobilitat. L’Ajuntament se suma a la iniciativa restringint l’aparcament a la zona del centre de les 8.00 a les 20.00 hores. D’aquesta manera, des d’Avingudes cap endins no es podrà estacionar. Sí podran aparcar els residents amb targeta de l‘ORA, els que tenen Acire, les motos, els qui disposen de la targeta de càrrega i descàrrega i de la targeta per a persona amb mobilitat reduïda.

L'ASM de Palma ja camina

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha celebrat aquest dissabte un acte a Can Alcover per constituir la secció local de Palma. L'acte ha comptat amb la presència del president, Cristòfol Soler, la vicepresidenta i el secretari de l'ASM així com un ampli grup de socis i amics.

"Hem d'anotar de les dificultats que trobem per circular en bicicleta i remetre-les a l'Administració"

|

Aquest mes d'abril donen un cop d'atenció a la ciutadania amb "30 dies en bici", una proposta per a la qual compten amb el suport de Cort. La iniciativa va néixer fa cinc anys als Estats Units amb l'objectiu de fomentar l'ús de la bicicleta de forma quotidiana. Va tenir èxit i va arribar a Europa. 

Balears » Balears #IncendiLaSeuPalma

Incendi davant la Seu

|

Una gran quantitat de fum negre es pot veure aquest dijous horabaixa aixecar-se per damunt la Seu. Les primeres informacions apunten a un incendi al pàrquing del Parc de la Mar.

Els palmesans voten per ampliar la xarxa de carrils bici i millorar el Parc de Sa Riera

Un total de 27 propostes ciutadanes han passat la nota de tall dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Palma, sent l'ampliació del carril bici als cinc districtes de la ciutat i la creació de corredors verds al parc de Sa Riera, les iniciatives més votades amb 249 suports i 218, respectivament.

Balears » Balears #MiquelPerellóPalma

Miquel Perelló dimiteix com a regidor de Palma

|

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, ha comparegut aquest divendres  en roda de premsa per anunciar la renuncia a l'acta de regidor de MÉS per Palma i al càrrec de regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma «per motius personals i per sobrecàrrega familiar».