Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el compromís de destinar el 30% de la millora del finançament a Educació

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el seu compromís de destinar el 30% de les millores del finançament a Educació.  Amb motiu del doblament de l’objectiu del dèficit, que permetrà gastar uns 100 milions més que no figuren en els pressuposts, l’entitat reclama una millora de finançament en Educació.    

 

L’Assemblea de Docents critica els «desencerts» d'Educació

El comitè de vaga de l’Assemblea de Docents ha critica aquest dissabte els «desencerts» de la Conselleria d’Educació que dirigeix Martí March. En relació a l’adopció de mesures provisionals que afecten els horaris lectius setmanals, han considerat que la mesura és del tot insuficient per a pal·liar al màxim els efectes negatius que la LOMQE.

 

L’Assemblea de Docents i l’ STEI valoren de manera positiva la derogació del TIL

L’Assemblea de Docents i l’STEI ha valorat de manera «molt positiva» les primeres mesures del nou Govern, com la derogació del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) i la Llei de símbols, «dos dels punts de conflicte més agressius en contra del sector educatiu de la passada legislatura».

Balears » Balears #LOMQELOMQEassemblea de docents

L'Assemblea de Docents critica l'actitud dels directors de secundària

L'Assemblea de Docents critica l'actitud dels directors de secundària. L'entitat ha fet públic un comunicat en el qual vol respondre a les acusacions de l'associació de directors ADESMA que opinaven que el bloqueig de la planificació que es viu en els centres és fruit de l'estratègia de l'Assemblea davant els canvis en els nous horaris i itineraris LOMQE.