Setmanari d'informació local - 138 anys
Balears » Balears Cursachpolicia local

Un empresari va ser avisat per a no perjudicar Cursach: «Perquè ho entenguis, Cursach és 'La Paca' de la nit»

EuropaPress/dBalears

L'empresari va ser informat que si volia obrir dues discoteques, havia de fer-ho de la forma que «menys perjudiqués» al conegut promotor Bartolomé Cursach, perquè «si el feia enfadar tendria grans problemes». Temps més tard, una dotzena de policies es van personar al negoci i «sense oferir cap motivació, em van dir que el local es tancaria a les 00.30 h», segons informa el propietari..

Rodríguez (PP) va participar a les «festes privades d’un conegut empresari nocturn» segons treballadores sexuals

El jutge apunta a la possibilitat que l’empresari del local rebés tracte de favor per part del polític José María Rodríguez. Segons la investigació, membres de la Policia Local acudien també a aquests locals, on tampoc pagaven pel servei sexual de les treballadores ni per les consumicions, «a canvi que els locals no fossin inspeccionats».

El cap de la Policia Local de Palma arremet contra el jutge i els polítics i es posiciona a favor dels agents investigats per corrupció

Antoni Morey Jover, cap de la Policia Local de Palma, trenca el seu silenci. El comissari, en una carta oberta a Facebook, arremet contra la justícia, els polítics i defensa l’actuació dels agents investigats per corrupció, fins i tot dels que són a la presó.