Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

El cap de la Policia Local de Palma arremet contra el jutge i els polítics i es posiciona a favor dels agents investigats per corrupció

Antoni Morey Jover, cap de la Policia Local de Palma, trenca el seu silenci. El comissari, en una carta oberta a Facebook, arremet contra la justícia, els polítics i defensa l’actuació dels agents investigats per corrupció, fins i tot dels que són a la presó. 

Rodríguez (PP) va participar a les «festes privades d’un conegut empresari nocturn» segons treballadores sexuals

El jutge apunta a la possibilitat que l’empresari del local rebés tracte de favor per part del polític José María Rodríguez. Segons la investigació, membres de la Policia Local acudien també a aquests locals, on tampoc pagaven pel servei sexual de les treballadores ni per les consumicions, «a canvi que els locals no fossin inspeccionats».

Balears » Balears Cursachpolicia local

Un empresari va ser avisat per a no perjudicar Cursach: «Perquè ho entenguis, Cursach és 'La Paca' de la nit»

|

L'empresari va ser informat que si volia obrir dues discoteques, havia de fer-ho de la forma que «menys perjudiqués» al conegut promotor Bartolomé Cursach, perquè «si el feia enfadar tendria grans problemes». Temps més tard, una dotzena de policies es van personar al negoci i «sense oferir cap motivació, em van dir que el local es tancaria a les 00.30 h», segons informa el propietari..

Balears » Balears GestoraPPPPpolicia local

Una gestora s'encarregarà del PP de Palma

|

La dimissió del president del PP de Palma, José María Rodríguez, així com la d'Álvaro Gijón i Sandra Fernández -tots dos nomenats pel primer-, s'han produït aquest migdia després de la reunió que han mantingut amb el president regional del PP, Miquel Vidal.