Setmanari d'informació local - 138 anys

Els directors d'institut valencians també demanen l'ajornament de la LOMQE

593

Més de 120 directors d'institut del País Valencià s'han reunit aquest dimarts a vespre en assemblea per aprovar per unanimitat demanar a la Conselleria d'Educació una pròrroga en l'aplicació de la LOMQE. La petició dels directors es basa en el retard del Consell en publicar el decret únic que ha de regular l'ordenació, els currículums, els horaris i l'avaluació d'ESO i batxillerat.

Durant la mateixa assemblea també es va aprovar un document que sol·licita que el decret autonòmic de la LOMQE l'elabori el nou Consell sorgit de les urnes d'aquest diumenge i no l'encara Govern de la Generalitat Valenciana.

L'objectiu dels directors és que el nou Consell, si neix de la majoria d'esquerres sortida de les urnes, reguli aspectes del projecte d'esborrany redactat per l'actual Conselleria d'Educació, com l'oferta obligatòria de l'assignatura de Religió, l'optativitat d'algunes matèries i rectifiqui la supressió d'assignatures optatives de lliure configuració.

L'Assemblea de Directors d'aquest dimarts ha comptat amb directors de 120 centres, prop del 70 per cent dels directors d'institut del País Valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.