Setmanari d'informació local - 138 anys

José Hila, preparat per ser batle i representar ‘la primera força d’esquerres’

601


El candidat del PSIB a la batlia de PalmaJosé Hila, ha recordat que el Partit Socialista ha estat la primera força d'esquerres a Palma a pesar de la davallada de vots. Hila reconeix la necessitat de «fer una reflexió com a partit» però recorda que el seu partit ha guanyat en 19 barris de Palma, 17 més que el 2011. També ha destacat que els socialistes de Palma estan preparats per començar a governar a partir del minut u i que la prioritat és garantir el benestar i la dignitat dels ciutadans.

Des del PSIB es reconeix que el resultat de les eleccions ha configurat un escenari inèdit a Palma, i això «suposa alhora un autèntic repte per a tots». El candidat socialista entén la nova conjuntura com «una nova oportunitat per construir, juntament amb la ciutadania, una ciutat millor».

Les declaracions de José Hila s’efectuaven el dia que l’executiva presentava un document amb les deu propostes per transformar Palma. Es tracta d'una sèrie de mesures que els socialistes consideren fonamentals a l’hora d’encarar qualsevol negociació que retorni el govern de la ciutat a les forces d’esquerra.

Propostes a les quals prioritzin les actuacions d'emergència social i educació. Així ho ha explicat el candidat del PSIB-PSOE, explicant que farà «feina de valent per donar resposta a la il·lusió i les ganes de canvi que tenen els ciutadans per acabar amb quatre anys de retallades i patiment».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.