Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

El PI comparteix batlies a dreta i esquerra

720

Joan Carles Verd ha aixecat la vara de nou batle de Sencelles.

El Pi

Proposta per les Illes ha agafat aquest dissabte les regnes d'onze consistoris. Els batles de la formació liderada per Jaume Font han agraït el suport rebut i s'han compromès a treballar amb il·lusió per garantir el futur dels veïns dels diferents municipis.

Alcúdia: Antoni Mir (El PI) ha estat investit com a nou batle del municipi en un acte molt distes i amb un discurs carregat d'emotivitat.

Ariany: Joan Ribot (El PI) ha agafat la primera vara amb un gran somriure. L'ambient de l'acte ha estat molt distés i ha assegurat que treballarà en benefici del poble.

Banyalbufar: Mateu Ferrà (El PI) ha agafat les regnes del consistori amb molta d'il·lusió.

Costitx: Antoni Salas (El PI) ha estat investit batle amb la majoria absoluta de tots els regidors. Ha agrait el suport rebut i ha assegurat que enceta aquesta nova legislatura amb molta d'il·lusió.

Lloseta: Bartomeu Moyà ha agafat la vara amb molta il·lusió i ha assegurat que «estam per governar per tot el poble, les sigles no importen». Juame Font ha assistit al ple per donar suport al nou batle.

Porreres: Xisca Mora (El PI) ha agafat les regnes del consistori gràcies a la majoria absoluta del ple. La batlessa, que portava un vestit rosa molt elegant, ha agraït el suport rebut i ha assegurat que treballarà en benefici del poble.

Sant Joan: Xisco Mestre (El PI) ha agafat la primera vara en virtut de l'acord subscrit amb el PP. A mitjan legislatura el popular Pablo Pascual li prendrà el relleu.

Sencelles: Joan Carles Verd ha lluit la vara de nou batle gràcies a l'acord amb el PSIB. Ha agraït els suports rebuts i ha assegurat que treballarà en benefici dels veïns del municipi.

Sa Pobla: Biel Ferragut ha agafat la primera vara amb molta d'il·lusió gràcies a l'acord subscrit amb els independents. Ha agraït el suport i s'ha compromès amb el futur del municipi.

Ses Salines: Bernat Roig d'Endavant ha agafat la vara de comandament que compartirà durant aquesta legislatura amb el regidor d'El Pi Tolo Salvà.
Felanitx: Joan Xamena del BLOC ha agafat les regnes de la batlia gràcies a l'acord amb Jaume Monserrat. Ha agraït el suport davant una sala de plens ben plena.

Sineu: Pep Oliver 'Pavarotti' ha revalidat la batlia per un any després d'arribar a un acord amb Miquel Gelabert 'Confit'. Durant la investidura ha assegurat «faré el millor pel meu poble».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris