Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI comparteix batlies a dreta i esquerra

720
Joan Carles Verd ha aixecat la vara de nou batle de Sencelles. | El Pi

Proposta per les Illes ha agafat aquest dissabte les regnes d'onze consistoris. Els batles de la formació liderada per Jaume Font han agraït el suport rebut i s'han compromès a treballar amb il·lusió per garantir el futur dels veïns dels diferents municipis.

Alcúdia: Antoni Mir (El PI) ha estat investit com a nou batle del municipi en un acte molt distes i amb un discurs carregat d'emotivitat.

Ariany: Joan Ribot (El PI) ha agafat la primera vara amb un gran somriure. L'ambient de l'acte ha estat molt distés i ha assegurat que treballarà en benefici del poble.

Banyalbufar: Mateu Ferrà (El PI) ha agafat les regnes del consistori amb molta d'il·lusió.

Costitx: Antoni Salas (El PI) ha estat investit batle amb la majoria absoluta de tots els regidors. Ha agrait el suport rebut i ha assegurat que enceta aquesta nova legislatura amb molta d'il·lusió.

Lloseta: Bartomeu Moyà ha agafat la vara amb molta il·lusió i ha assegurat que «estam per governar per tot el poble, les sigles no importen». Juame Font ha assistit al ple per donar suport al nou batle.

Porreres: Xisca Mora (El PI) ha agafat les regnes del consistori gràcies a la majoria absoluta del ple. La batlessa, que portava un vestit rosa molt elegant, ha agraït el suport rebut i ha assegurat que treballarà en benefici del poble.

Sant Joan: Xisco Mestre (El PI) ha agafat la primera vara en virtut de l'acord subscrit amb el PP. A mitjan legislatura el popular Pablo Pascual li prendrà el relleu.

Sencelles: Joan Carles Verd ha lluit la vara de nou batle gràcies a l'acord amb el PSIB. Ha agraït els suports rebuts i ha assegurat que treballarà en benefici dels veïns del municipi.

Sa Pobla: Biel Ferragut ha agafat la primera vara amb molta d'il·lusió gràcies a l'acord subscrit amb els independents. Ha agraït el suport i s'ha compromès amb el futur del municipi.

Ses Salines: Bernat Roig d'Endavant ha agafat la vara de comandament que compartirà durant aquesta legislatura amb el regidor d'El Pi Tolo Salvà.
Felanitx: Joan Xamena del BLOC ha agafat les regnes de la batlia gràcies a l'acord amb Jaume Monserrat. Ha agraït el suport davant una sala de plens ben plena.

Sineu: Pep Oliver 'Pavarotti' ha revalidat la batlia per un any després d'arribar a un acord amb Miquel Gelabert 'Confit'. Durant la investidura ha assegurat «faré el millor pel meu poble».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.